Vill du jobba extra som personlig assistent i Kungsbacka?

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Brinner du för att arbeta med människor och skulle vilja vara någons stöd i vardagen? Är du lyhörd och anpassningsbar inför olika människor och situationer? Då skulle du kanske trivas som personlig assistent hos oss på Passal.

Just nu söker vi nya personliga assistenter som vill arbeta extra som vikarier till några av våra kunder som bor i Kungsbacka.
Då alla våra kunder är unika individer och vill leva olika liv är det viktigt att du som assistent är kundfokuserad, flexibel och öppen för nya situationer och arbetssätt. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson, Tel: 010-7077814
Annonsens referensnummer: 1004

Ansökan