20 årig tjej söker en personlig assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Jag är en tjej på 20 år som söker en personlig assistent som vill vara med mig och hitta på aktiviteter efter skolan. Jag bor med min mamma och bror i en lägenhet i Västra Frölunda. Jag har en utvecklingsstörning med balanssvårigheter, epilepsi och sitter mestadels i rullstol men kan gå med ditt stöd. Jag har inget tal men kommunicerar genom bilder, kroppsspråk och ljud. Du som assistent ska hjälpa mig med det mesta i min vardag i hemmet,  men jag gillar också om du kan ta initiativ till olika utflykter efter skolan emellanåt. Du ska vara glad, ha bra tålamod, initiativtagande, gärna aktiv och lugn på samma gång, det är bra om du har kunskap om min funktionsnedsättning samt är rökfri. Detta jobbet passar nog framför allt dig som är student eller som vill jobba extra.

Arbetstider/Arbetsomfattning
Arbetstiderna för tjänsten är fredagar kl 14.40-20.40, motsvarande ca 15% arbetsomfattning. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 2066
Ansvarig rekryterare:  Sandra Karlsson tfn 010-7077817

Ansökan