Personlig assistent till 25-årig aktiv kille i Kungsbacka

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Är du en trygg, ansvarsfull och påhittig person? Vi söker just nu en personlig assistent åt en 25-årig kille i Kungsbacka som gillar fart och fläkt. På grund av en CP-skada har han behov av hjälp i alla sina dagliga aktiviteter. Som assistent är du honom behjälplig i allt från förflyttningar och måltider till personlig hygien och vissa hushållssysslor. Då kunden inte har något verbalt tal är det en fördel om du finner alternativa kommunikationsmetoder intressanta. Stort fokus ligger även på att hitta på roliga aktiviteter tillsammans, så som att bada, rida, gå på konserter och hålla på med musik.

Det är viktigt att du som assistent har ett stort engagemang, mycket energi och har stor initiativförmåga. Då förflyttningarna ibland kan vara tunga är det även viktigt att du har goda fysiska förutsättningar och viss styrka.  Om du har körkort och känner dig trygg att köra bil i tjänsten är detta ett plus. 

Tjänstens omfattning: ca. 30 % med start 1 feb men inskolning omgående och start som vikarie

Arbetstider: Vardagseftermiddagar/kvällar kl. 15:00-22:00, och en helgtid i månaden kl. 10-16.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister, utdraget ska lämnas till oss i ett obrutet kuvert. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Ref.nr: 2052
Ansvarig rekryterare: Sandra Widenberg 010-707 78 06

Ansökan