Assistent sökes till kvinna i 20-årsåldern i Kungsbacka!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en ung kvinna i 20 årsåldern som nu söker efter 2 nya personliga assistenter som kan jobba hos mig på timmar och med möjlighet till fast schema.

Jag gillar att resa och åka ut på olika utflykter. Nu söker jag dig som vill bli en del av mitt trevliga sammansvetsade assistansgäng! Du som söker är en öppen och flexibel person som drivs av att få lära dig nya saker. I ditt arbete som assistent assisterar du mig med allt det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Det är viktigt att du inte är hundrädd eller pälsallergiker eftersom jag har en assistanshund. En stor del av ditt uppdrag är att ha koll på min andning, då jag har respirator (hur du har koll på min andning, utbildar jag och mina vana assistenter dig i under introduktionen). Du behöver kunna klara av att följa med mig på resor och utflykter samtidigt som du måste kunna hantera att vissa dagar blir lugnare eftersom att jag kan behöva stanna hemma och vila. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta dig in i en annan människas situation. Det är krav på att du har körkort samt är rökfri.
 
Arbetstider:Dagpass 8-22 och  Nattpass 22-08 (varav ca 2h jour per natt).
Tillträde: Omgående. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi
arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1116
Ansvarig rekryterare: Sandra Widenberg
Tfn: 010 707 78 06
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan