Personlig assistent sökes till kvinna i Munkedal

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en kvinna på 64 år med MS som nu söker personlig assistent! Jag söker dig som är lugn, lyhörd, närvarande och som kan hjälpa mig i vardagen. Jag bor med min sambo i Torreby några km utanför Munkedal. Som assistent hos mig hjälper du mig vid förflyttningar, handräckning,  sjukgymnastik och allt som har med hemmet att göra mm. Mina intressen är bland annat blommor och heminredning.  Vi har hund i huset så du får inte vara pälsallergiker. 

Arbetsomfattning/Arbetstider
Schemaraden är på ca 70%, ev finns möjlighet till mer tid om så önskas. Arbetstiderna hos mig är 7-15 och 15-20 - vardagar/helger. Jag uppskattar om du som assistent är flexibelt inställd till att kunna jobba någon natt ibland, då efter förfrågan, detta sker väldigt sällan.   Jag söker också extrapersonal som kan gå in vid behov. Tveka inte att sök om du har intresse för någon av ovan tjänster.   Du kommer att ingå i ett glatt arbetsgäng! Det är viktigt att du är rökfri. Det är ett krav att du har körkort.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan!

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. 
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare info om tjänst, kontakta:
Lovisa Jannerland
Tfn: 010-7077813
Annonsens ref.nr. är 1058

Ansökan