Matintresserade assistenter till kvinna i 30 årsåldern

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu 2 deltidare på timmar till en av våra kunder i Göteborg. 

Det krävs att man är ansvarstagande, har ett gott ordningssinne och är bra på att ta initiativ. Man arbetar i huvudsak dubbelt dygnet runt så det krävs att man är en lagspelare. Du bör ha ett långsiktigt mål med att arbeta med människor och kan tänka dig att växa och vidareutvecklas i rollen som personlig assistent.  Kunden kommunicerar med skrift och arbetsleder delvis själv men har svårt för att kommunicera genom tal, därför är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift då det ingår i arbetet att vara språkrör för kunden. Det är mycket rutiner man arbetar efter så det är viktigt att du trivs med det.  Då matlagning ingår i tjänsten och är en viktig del i kundens vardag så är det bra om du behärskar matlagning och har ett intresse för smak och konsistens. Du behöver vara fysiskt stark även om arbetet till stor del inte är tungt så krävs det att du har en förmåga att göra lyft. Eftersom kunden är infektionskänslig så är det viktigt med renlighet, handhygien etc.

Arbetstider:
Dagpass: 8-16, 9-17
Kvällspass: 16-22
Nattpass: 19-04, 23-08

Arbetet avser främst nattpassen.  Det är viktigt att du har möjlighet att ta dig hem ifrån arbetsplatsen smidigt när du jobbar 19-04.

Det är meriterande om du har erfarenhet av: Andningsmaskin, hostmaskin, permobil och  förflyttningar med taklyft.
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Intervjuer och tillsättning sker löpande, tillträde sker under november månad så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1118
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814

Ansökan