Personlig assistent till 29 årig tjej i Göteborg varannan helg!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker just nu efter en ny person i teamet kring en 29-årig djurtokig tjej som på grund av sin fysiska funktionsnedsättning behöver stöd och hjälp i de flesta av sina vardagliga aktiviteter. Arbetet innefattar bland annat assistans kring olika fritidsaktiviteter, förflyttningar- såväl manuella som med hjälp av lift (du bör ej ha fysiska problem med rygg, axlar, nacke), personlig hygien osv. 

Vi söker dig som är påhittig och tycker om att ta initiativ utan att på något sätt ta över. Tjänsten innebär mestadels lugnare stunder, men kan även vara aktivt ibland, och det är därför viktigt att du trivs i båda lägen. Har du också ett intresse för djur kommer ni att ha mycket gemensamt! Tidigare erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller annat arbete inom vård och omsorg är mycket meriterande, dock beaktas personlig lämplighet främst.  Du som söker bör vara rökfri och ej allergisk mot pälsdjur.

Arbetstider: 
Arbetstiderna är kl. 09-18 eller 18-09 med väntetid (sovande jour) på natten. 
Rullande 4 veckor schema:
v1
v2 Lördag 09-18 söndag 09-18
v3
v4 Lördag 18-09 (Sovande jour) Söndag 18-09 (sovande jour)

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga fester mm. Vi arbetar med löpande urval tjänstens tillträde är omgående. Sista dag för ansökan är 2019-10-31.  I samband med din anställning kommer Passal att begära in utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson, 010-707 78 14 
Annonsens referensnummer: 2001

Ansökan