27-årig kille i Kungsbacka söker pigg assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en kille på 27 år som gillar när det händer saker. Jag har mycket aktiviteter för mig och när jag är ledig gillar jag att gå på Liseberg eller lyssna på musik i alla former. Som min assistent så hjälper du mig med allt som kräver armar och ben och du föreslår också vad vi kan hitta på för aktiviteter. Jag gillar det mesta. Det är därför bra om du som person är ansvarsfull och kreativ. Du och jag kan inte kommunicera verbalt med varandra men vi hittar egna sätt att förstå varandra. Jag hoppas att vi kommer kunna ha kul ihop.

Jag söker en assistent med lite extra ansvar (samordnare) till min arbetsgrupp. Som min samordnare så följer du med mig till besök som jag har bokade för att sen kunna rapportera vidare till min assistentgrupp vad som är viktigt att veta, detta i tätt samarbete med min assistanskoordinator.  Det är viktigt för mig att du inkluderar mig i min vardag även om jag inte svarar dig tillbaka med ord. 
 
Arbetstider: Måndagar 15-22  varannan onsdagar 15-22, en fredag 15-22 och söndag 10-16 i månaden.

På ovan nämnda veckodagar har jag följande aktiviteter; ridning, kör, bugg. Det underlättar för mig om du som jobbar hos mig har körkort då jag har egen bil och på så vis kan vi ta oss iväg lättare på dessa aktiviteter. 
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval. Tillträde för tjänsten är omgående. Bredvidgång och introduktion sker så snart som möjligt.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister, utdraget ska lämnas till oss i ett obrutet kuvert. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf


Välkommen att ansöka redan idag! Motivera gärna varför du fastnade för just denna tjänst.

Ref.nr: 2052
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
010 - 707 78 14

Ansökan