Sommarjobb som personlig assistent för dig som gillar fart o fläkt!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent i sommar. Jag är en  20-årig tjej i Göteborg som fortfrande bor hemma . Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en väldigt glad och härlig person med många intressen, bl a måla, dansa,  och träffa kompisar. Större delen av arbetstiden är förlagd utanför hemmet på diverse aktiviter så det är stor fördel om du trivs med att vara aktiv och hitta på roliga saker!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn, bra på att lyssna och gärna kreativ.  Det är självklart bra om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknanden jobb med människor. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt med varandra, så att du kan hjälpa mig på bästa sätt. Jag  kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd är det viktigt att du är intresserad av att lära dig det  (det finns enkla och bra appar man kan använda sig av). 
 
Arbetstider/Omfattning
Tjänsten är på cirka 40%. Arbetstiderna är några vardagseftermiddagar i veckan kl 15.00-20.00 samt vissa helgpass.
Tjänstens tillträde är omgående.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ 
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814

Ansökan