75-åring i Onsala söker assistent för arbete på halvtid

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en  djur- och trädgårdsintresserad man på 75 år som på grund av en stroke är halvsidesförlamad och har talsvårigheter. Jag behöver därför din hjälp och stöttning mina vardag i hushålls- och trädgårdsysslor och andra  vardagliga bestyr. Du behöver också vara mig behjälplig med att kommunicera.

Du som söker får gärna vara pigg, engagerad och kanske tycker om att pyssla i  hem och trädgård. Det är också viktigt att du är lyhörd och flexibel samt att du har en öppen och rak kommunikation. Tjänsten innebär att du emellanåt kör min bil till diverse småutflykter i närområdet så det är ett krav på körkort. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då en liten hund ibland kommer på besök till oss.

Arbetstider

Tjänstens omfattning: Ca. halvtid. 
Arbetstider: dagpass 07.30-17.00 och kvällspass 17.00-22.00 på rullande 4-veckorsschema.
Schemat:  
Vecka 1: tisdag dag
vecka 2: tisdag dag, tors kväll, fre kväll, lördag dag
vecka 3: tisdag dag, torsdag kväll
vecka 4: onsdag dag, fre kväll, lör kväll,söndag dag

Tjänstens tillträde är omgående.
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:  https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1053
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare David Henriksson på tfn: 010-707 78 14

Ansökan