Fartfyllt extrajobb som assistent till 16-årig tjej!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en extra personlig assistent till en 16-årig tjej med autistiska drag. Hon bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg. Det är ett plus om du har erfarenhet av eller är intresserad av att lära dig AKK/ tecken som stöd. Hon behöver en assistent som kan hjälpa henne med att vägleda, strukturera och skapa aktiviteter i vardagen. Arbetet har en pedagogisk karaktär där det krävs att du är kreativ, har mycket energi och tycker om att hitta på roliga aktiviteter. Eftersom jobbet är på kvällar och helger så passar det utmärkt att kombinera med studier. Det är viktigt att du tål pälsdjur eftersom familjen har hund och katt.

Arbetstider: Extrajobb vid behov på eftermiddagar kl 15.45 - 19.30 och helger 8-14 eller 14-20. Är du intresserad så finns det även några fasta helgpass per månad.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Tjänstens tillträde är omgående.  Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 
 
Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Telefon  010-707 78 14
Annonsens referensnummer: 2051

Ansökan