15-årig kille söker dig som min personliga assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 15-årig kille som bor i Hålta lite utanför Kungälv. Jag är en gó o glad person som bland annat gillar musik, tv, att bada och att göra high fives!  Jag har personlig assistans för att jag har en flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver stöttning och hjälp i det mesta i min vardag.  På vardagarna är jag på en specialskola inne i Göteborg som heter Move&Walk. Jag söker dig som är aktiv, social och utåtiktad. Eftersom jag bor ute på landet utanför Kungälv så är det bra om du har bil så att du smidigt kan ta dig hem till mig.  Vi har även en hund så du bör därför inte vara allergisk. 
 
Tjänstens omfattning: Ca. 75-100%
Arbetstid: Skoltid, kvällar och varannan helg
Tillträde: Omgående.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter m.m.
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2049
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010 707 78 14

Ansökan