Extrajobb som personlig assistent till 20-årig tjej!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Nu har vi en mycket bra möjlighet för exempelvis  dig som pluggar och behöver ett extrajobb eller för dig som redan har ett jobb men vill arbeta mer. Det skulle även passa utmärkt för dig som är pensionär eller föräldraledig men ändå vill jobba på en liten tjänst. Vi söker en personlig assistent på ca. 20%. Tjänsten innefattar en eftermiddag/kväll i veckan och en helg i månaden samt extra under vissa lov.

Du kommer arbeta som personlig assistent till en tjej på 20 år. Som personlig assistent jobbar du under hennes fritid, hon brukar träna, sjunga i kör, fika på stan m.m. Som personlig assistent får du gärna komma med egna förslag på bra och roliga aktiviteter. Dagtid går hon på daglig verksamhet, men har inte personlig assistans där.  Hon är i behov av personlig assistans på grund av sin kognitiva funktionsnedsättning. Denna medför att hon är aktiv och impulsstyrd. Det är därför viktigt att du som assistent är vaksam och att du har skinn på näsan. Du kommer att behöva hjälpa och vägleda henne i alla dagliga moment.

Vi tror att du är en aktiv, glad och trygg person som har lätt för att inge förtroende. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med funktionsnedsatta barn eller ungdomar, men inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att kommunicera med tecken som stöd, alternativt att du har ett intresse av att lära dig detta.

Arbetsplatsen ligger i Jonsered, utanför Göteborg, med pendeln från Centralstationen i Göteborg tar resan ca 10 minuter. 

Arbetstider
Schemat omfattar 1 eftermiddag per vecka,  måndag eller tisdag  ca kl. 16-20  samt 1 helg per månad (dagtid). 
  
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
  
Välkommen med din ansökan! 
Annonsens ref.nr: 2070
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan