Jobba extra som personlig assistent till 8-årig kille!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen till en varm och flexibel assistans där du jobbar hos en positiv familj i Olseröd, Kungälv! Familjens yngsta son, 8 år, behöver en inkännande personlig assistent som kan vara behjälplig med det mesta alltifrån lek och träning till måltider och personlig hygien.

Arbetstider:
Vardagar kl. 15-19:30
Helger kl. 11-18:30
Du jobbar som vikarie assistentgruppen, dvs vid behov, så av den anledningen så är det fördel om du har någon annan huvudsaklig syssla.

Arbetsledningen sker i hög grad av föräldrarna, men i takt med att du och kunden lär känna varandra ökar ditt eget ansvar och du får allt större handlingsutrymme. Du som söker får gärna ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara intresserad av alternativ kommunikation. I och med att familjen lever ett aktivt liv är det bra om du som person är öppen inför olika aktiviteter och olika arbetsmiljöer. Familjen bostad ligger en halvtimme med buss ifrån Göteborgs centralstation.

Tjänsten innebär hjälp vid förflyttningar och god fysik underlättar därför arbetet. Det är ett krav att du är rökfri och du får gärna ha körkort eftersom bilkörning kan ingå i tjänsten.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2080
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan