Personlig assistent åt ung tjej Kungsbacka

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Vill du arbeta som som personlig assistent hos mig?

Jag har en svår funktionsnedsättning och behöver därför omfattande hjälp i min vardag: morgon-, kvällsrutiner och allt däremellan. Jag är rullstolsburen och andas med hjälp av respirator och utöver det så har jag ytterligare hjälpmedel. Allt detta får du givetvis lära dig hantera under introduktionen hos mig. Du som söker behöver därför vara  ansvarstagande, öppen och bra på att ta egna initiativ. Dagarna hos mig ser lite olika ut, oftast är jag hemma men ibland åker jag ut på utflykter och resor och behöver då din hjälp även där. Jag har hund så det är viktigt att du är OK med det och inte pälsdjursallergiker. Eftersom jag har egen bil så kan du behöva köra mig i tjänsten och därför krävs det att du har körkort.

Dina arbetstider:  Tjänsten är ett extrajobb vid behov, dagpass och nattpass.   Dagpassen är kl 8-22 och nattpassen kl 22-08 (varav ca 2h jour per natt)

Vi arbetar med löpande urval. Tillträde för tjänsten är omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1116A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson 

Välkommen att ansöka!

Ansökan