Assistent på tisdagsnätter till 35-årig kille i Göteborg!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 35-årig kille med en cp-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver din hjälp. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss", en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa. Det är viktigt att vi går bra ihop och får ett "gött tjöt" och och en avspänd stämning.  Jag gillar att resa och åker ibland till Tyskland så det är bra om du är öppen för att hänga med på det. På dagarna sitter jag ofta och jobbar på min föreläsning om mitt liv och försöker också sälja in den till olika arrangörer. På helgerna gillar jag att gå ut på nattklubb. 

De flesta av mina assistenter har ingen erfarenhet av liknande jobb, vilket jag tycker är bra. Det viktiga är att du är grundad i dig själv och vet var du står.  Jag röker och det får du också gärna göra, dock inget krav! :-)

Lediga tider:
Tisdagar kl 18.00 - 10.00 (morgonen därpå). Arbetsomfattning är drygt 25% exkl. väntetid (sovande jour).

Hör av dig så ser vi om vi det klaffar! 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-707 78 14

Ansökan