Intresserad av att jobba som assistent till 43-årig kvinna i Göteborg?

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Jag är en 43-årig kvinna som söker dig som vill jobba som  personlig assistent hos mig. På grund av en fysisk funktionsnedsättning och epilepsi behöver jag hjälp för att få min vardag att fungera. Det handlar i huvudsak om hjälp med handräckning, hushållssysslor och att överhuvdaget finnas där när jag behöver hjälp.

Du som söker behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat som assistent. Det är däremot ett krav att du är rökfri. Du behöver vara en lugn person men gilla humor och att ha roligt. Du som söker får gärna vara intresserad av samhällsfrågor och tycka om att prata och diskutera allt mellan himmel o jord. Du behöver också känna till att jag ibland åker iväg på resor och att jag då behöver ha med mig mina  assistenter. Det är krav på att du har körkort.

Schemaraden:
3 arbetspass per månad.  2 Fredagar kl 17-09 och 1 lördag kl 18-09

Passal, som kommer att vara din arbetsgivare, erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
I denna rekrytering kommer  löpande urval ske då anställning kan bli aktuellt omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
 https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf


Välkommen med din ansökan!


Annonsens ref.nr: 1010 tjänst B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan