Personlig assistent sökes till kvinna i Munkedal

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en kvinna på 66 år med MS som nu söker en personlig assistent. Jag bor med min sambo i Torreby några km utanför Munkedal.  I vårt hem finns även jämthuden Alban som blir två år i mars.
Jag söker dig som är lugn, lyhörd, närvarande och som kan hjälpa mig i vardagen. Som assistent hos mig hjälper du mig vid förflyttningar, handräckning, sjukgymnastik och allt som har med hemmet att göra, såsom arbete i köket och städning. Mina intressen är bland annat blommor och heminredning. Du kommer att ingå i ett glatt arbetsgäng som ställer upp för varandra.

Arbetstider:
 
Jag söker nu en assistent till en tjänst på 76 %.  Tjänsten innehåller både dagpass kl. 7-15 och kvällspass kl. 15-20 samt arbete varannan helg. Jag vill även att du till viss del har möjlighet att arbeta extra vid behov. Jag uppskattar om du som assistent är positivt inställd till att arbeta något enstaka nattpass efter behov, detta sker dock väldigt sällan. 
 
Det är viktigt att du är rökfri och det krävs att du har körkort. Det är en fördel om du erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare.  Eftersom det finns hund i hemmet får du inte vara allergisk. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.  

I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen att ansöka!
Referensnummer: 1058
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan