Vill jobba långpass med 50-årig man i Göteborg?

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu efter dig som vill jobba som personlig assistans till en man som bor i centrala Göteborg. han har personlig assistans på grund av sin fysiska funktionsnedsättning som innebär att han är rullstolsburen. Han behöver bland annat hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hemmet. Assistansen utförs hemmavid men vid aktiviteter utförs den även utanför bostaden. Mannen arbetsleder själv med stöd från koordinator på kontoret.  

Detta är en man som tycker om att hitta på saker med sina vänner. Han tycker om matlagning, snickeri och teknik. . Eftersom han är öppen för nya intresseområden är det ett plus om du är påhittig och tycker om att ta initiativ. Andra betydelsefulla egenskaper är att du är lugn, trygg och bra på att lyssna. Då hans särbo har hund och katt är det viktigt att du inte är allergisk eller rädd för dessa.  För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och för att kunden ska känna sig trygg med dig kommer du bli erbjuden bredvidgång. Du kommer även få stöttning och vägledning av kollegor på plats och från din koordinator på kontoret. 

Arbetsomfattning/Arbetstider
Omfattning: Tjänsten är på ca 75%
Arbetstider: Måndagar kl 8-23 och onsdagar kl 8-23
Obs! Tjänsten kan delas på två personer, således blir tjänsten på cirka 37%.

Vi tillämpar löpande urval då tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt.  Välkommen med din ansökan redan idag.  Sista dag för ansökan är 2020-03-27

I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens referensnr: 1071
Ansvariga rekryterare: David Henriksson

Ansökan