24-årig kille i Mölnlycke söker ny assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en ny personlig assistent till en kille på 24 år som bor i en egen lägenhet mitt i centrala Mölnlycke. Han är en glad och härlig kille som är lätt att tycka om! Pga att han har Angelmans syndrom, som är en kognitiv funktionsnedsättning, så behöver han din hjälp i sin vardag. Han har inget talat språk men förstår ändå det mesta som du säger. Han behöver hjälp med allt i vardagen såsom personlig hygien, måltider, hushållsarbete samt att hitta på och genomföra olika aktiviteter.  Kunden är aktiv och gillar att hitta på roliga aktiviteter exempelvis att gå på Liseberg eller Universeum, promenera, bada, segla eller att bara ta en fika. Under veckorna är han på daglig verksamhet.

Arbetsomfattning:
Tjänstens omfattning är ca 30%

Schema:
2 söndagar (dygnspass kl 09-09) i månaden och ett måndagspass (kl 15-09)

Vi söker dig som är lugn, positiv och som har nära till bus! Det är en stor fördel om du är bra att ta egna initiativ och trivs med att arbeta efter tydliga rutiner. Givetvis är det meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter inom personlig assistans, vård/omsorg eller motsvarande.  Du ska vara icke-rökare och bör ej vara allergisk mot djur.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1120
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan