Helgjobb hos 10-årig tjej i Gunnilse utanför Göteborg!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Är du en engagerad person och kanske med tidigare erfarenhet av arbete med barn inom personlig assistans, vård eller omsorg?
Sök då den här tjänsten!

Vår kund är en 10-årig tjej, som bor i ett nybyggt villaområde i Gunnilse (strax utanför Göteborg) tillsammans med sin familj. Eftersom bostaden ligger relativt långt ifrån närmsta hållplats så ser vi körkort och tillgång till bil som en förutsättning för att kunna arbeta här.

Flickan har Retts syndrom, vilket orsakas av störningar i hjärnans mognad och leder till omfattande funktionsnedsättningar vad gäller kognitiv förmåga, motorik och kommunikation. Vi söker nu efter en initiativrik personlig assistent
 som trivs i en ansvarsfull roll! Arbetet handlar i hög grad om att hjälpa vår kund i hennes dagliga rutiner med bland annat förflyttningar, träning och personlig hygien. Erfarenhet av medicinska hjälpmedel som peg och hostmaskin är meriterande. Eftersom vår kund inte har något eget verbalt tal används bilder och dator som stöd. Utöver nödvändiga rutiner kommer ni förstås att göra en hel del roliga saker ihop som att måla, baka och lyssna på musik.

Arbetstider: Lördag och söndag varannan helg, kl 12-20. Möjlighet till extrapass i veckorna. 
Tjänstens omfattning: 20 % (dvs 16 timmar varannan helg)

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan redan idag, vi gör löpande urval!
Annonsens ref.nr: 2075
Ansvarig rekryterare: Amanda Frykman

Ansökan