Assistent sökes till 55-årig kvinna, 50 % på dagtid

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Just nu söker vi en ny assistent till en härlig 55-årig kvinna som bor med sin man i centrala Kungsbacka. Hon har även två vuxna barn som inte längre bor under samma tak. På grund av hennes MS behöver du som assistent hjälpa till med det mesta i hennes vardag. Hennes stora intressen är matlagning och familjens hund, hon tycker även mycket om film och litteratur. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg.
Tycker du att detta rimmar med ett jobb som du är ute efter, så tveka inte på att söka tjänsten. Det krävs att du är i god fysisk form för att jobba här eftersom det förekommer manuella förflyttningar.

Arbetstiderna är: måndagar kl 06.45-18 och onsdagar kl 06.45-18, fast schemarad.
Arbetsomfattningen är cirka halvtid.

Möjlighet till extratider, både dag och natt!

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Tillträde för schemaraden är snarast.  Anställning och bredvidgång sker innan detta. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan redan idag, löpande urval görs!
Ref.nr: 1040
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan