Vill du jobba som personlig assistent för kvinna i Kungsbacka?

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en kvinna i dryga 70-årsåldern som nu söker efter en ny personlig assistent. Arbetet som assistent hos mig innebär att du är med mig i vardagen och är en hjälpande hand rent fysiskt. Jag tar dagligen långa promenader oavsett väder. Jag gillar desssutom blommor, prata och att umgås. Jag förflyttas i rullstol och permobil. För att arbeta hos mig så bör du inte vara allergisk mot katt. Du som söker bör gilla ordning och reda samt uppskatta att röra på dig då det händer en del i min vardag.

Dagtider på vardagar samt varannan helg enligt löpande 4-veckorsschema. Arbetstiderna är förlagda till 8.30-16 alt. 9-13. Arbetsomfattningen är ca 50%
Schema:
Vecka 1: mån 8.30-16, lör och sön 8.30-16.30
Vecka 2: tis 8.30-16, ons 9-13
Vecka 3: mån 8.30-16, lör och sön 8.30-16.30
Vecka 4: Tors 8.30-16, fre 8.30-16

Tillträde 8 juni. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. 
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna det redan nu:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1090
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan