Personlig assistent sökes för studievikariat till kund i Karlstad

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till ett studievikariat till en av våra kunder i Karlstad med start 2020-08-31. Innan dess finns möjlighet till inhopp vid behov.

Kunden är en man i 27-års åldern som bor i eget hushåll i Karlstad. 
Kunden har en funktionsvariation som gör att han behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Personlig hygien, medicinering, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete mm är arbetsuppgifter som förekommer. 
Kunden är på daglig verksamhet på vardagar där du som assistent är med och är delaktig.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person och trivs i rollen att hjälpa andra. Vidare ser vi att du är lyhörd, lätt för att samarbeta och flexibel. 
Erfarenhet av personlig assistans/vårdyrket är meriterande, men inget krav.

Hund kan komma på besök så du som söker bör ej vara allergisk eller hundrädd! 

Du som söker skall vara rökfri! 

Tjänsten omfattning: 92%, med inskolning under sommaren, enligt överenskommelse. Tillträde 2020-09-01 till och med 2021-05-31
Arbetstider: Varierande arbetstider. Dagar, kvällar. Både vardagar samt helg.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 8033

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel: 010-70 77 800

Passal AB

Kasernhöjden 3A

653 39 Karlstad

Tel: 010-7077800

E-post: info@passal.se

Ansökan