15-årig kille söker ny assistent, heltidstjänst

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 15-årig kille som bor i Hålta lite utanför Kungälv. Jag söker nu en personlig assistent som vill jobba på heltid hos mig med start efter sommaren. Jag är en gó o glad person som bland annat gillar musik, tv, att bada och att göra high fives!  Jag har personlig assistans för att jag har en flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver stöttning och hjälp i det mesta i min vardag.  På vardagarna är jag på en specialskola inne i Göteborg som heter Move&Walk. Jag söker dig som är aktiv, social och utåtriktad. Eftersom jag bor ute på landet utanför Kungälv så är det bra om du har bil så att du på ett smidigt sätt kan ta dig hem till mig. Vi har även en hund så du bör därför inte vara allergisk. 
 
Tjänstens omfattning: 100% tjänstgöringsgrad
Arbetstid: Skoltid (kl.7-17), kvällar (kl.15-20) och varanan helg (kl.8-18).
Tillträde: 1 september 2020
 
Tjänsten är ett vikariat på 1 år. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter m.m.
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2049
Ansvarig rekryterare: Amanda Frykman
Telefon: 010 707 78 16

Ansökan