Aktiv man i Göteborg på jakt efter ny assistent!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Jag är en aktiv man i Västra Frölunda som nu söker en ny personlig assistent till min härliga assistentgrupp! Jag har assistans pga min CP och diabetes och behöver hjälp vid förflyttningar, hygien, på- och avklädning, kommunikation (Bliss), diabeteskoll, matlagning och diverse hushållsfix! På dagtid är jag på min dagliga verksamhet och då får du följa med mig dit och assistera. Mina fritidsintressen är bland annat att resa och spela boccia.

Arbetstider
Arbetsomfattningen för tjänsten är 75%. Jag har assistans dygnet runt vilket innebär att du jobbar både dag, kväll och natt (väntetid/sovande jour).
Du kommer också att få en gedigen introduktion/inskolning så att du kommer in i jobbet på bästa sätt. Bredvidgången pågår i fyra veckor inkl. delegering och 10 timmar diabetesutbildning.

Vi söker dig som är varm, empatisk, driftig och ansvarstagande. Det är givetvis ingen nackdel om du dessutom råkar ha humor! Det viktigaste är inte att du har exakt rätt arbetserfarenhet, utan har du istället en passande personlighet med långsiktiga ambitioner så kan du ändå vara rätt person för tjänsten. Du måste dock vara rökfri.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 1121
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan