Kul assistentjobb till 12-årig tjej på Hisingen!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en assistent till en glad och energifylld 12-årig tjej som bor med sin familj på Hisingen. Då hon har autism och utvecklingsstörning behöver hon stöttning i det mesta. Du kommer att få möjlighet till mycket lek, bus och andra roliga aktiviteter, t ex promenader, bad och andra roliga aktiviteter. 

Flickan rör sig obehindrat men vill ibland åka i sin vagn när hon är trött. Då hon är mycket aktiv och snabb är det bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna.  För att trivas i denna roll är det också bra om du själv har energi men samtidigt har förmåga att vara tydlig i ditt förhållningssätt.  När hon är hemma tycker hon om att vara på sitt rum och bland annat leka med sin ipad.  Det är önskvärt att du har tidigare arbetserfarenheter inom autism.
 
Arbetsomfattning
3 arbetspass per vecka motsvarande ca 20 timmar per vecka, dvs ca 40-50% arbetsomfattning.

Arbetstider:
Vardagar kl 16-21 och på helger kl 10-18.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2081B
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare:
David Henriksson tfn: 010-707 78 14

Ansökan