Extrajobb på helger som assistent till 9-årig kille!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen till en varm och flexibel assistans där du jobbar hos en positiv familj i Olseröd, Kungälv! Familjens yngsta son, 9 år, behöver en inkännande, initiativtagande personlig assistent som kan vara behjälplig med det mesta alltifrån lek och träning till måltider och personlig hygien.

Arbetstider:
Varanan helg lör och/eller sön dagtid. Schemat är flexibelt och du som assistent bestämmer tiderna i samförstånd med föräldrarna.

Arbetsledningen sker i hög grad av föräldrarna, men i takt med att du och kunden lär känna varandra ökar ditt eget ansvar och du får allt större handlingsutrymme. Du som söker får gärna ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara intresserad av alternativ kommunikation. I och med att familjen lever ett aktivt liv är det bra om du som person är öppen inför olika aktiviteter och olika arbetsmiljöer. Bostaden ligger en halvtimme med buss ifrån Göteborgs centralstation. Tjänsten innebär hjälp vid förflyttningar och god fysik underlättar därför arbetet. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2080
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan