Timvikarier sökes till våra kunder i Karlstad

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi har kunder med olika funktionsvariationer som behöver stöd i sin vardag och som nu söker fler personliga assistenter till sig. 

Nu söker vi dig som är en trygg och ansvarsfull person som trivs i rollen som personlig assistent och att finnas till hands för en annan person med allt vad de behöver stöd i. 
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är medicinsk omvårdnad, personlig hygien, hushållsarbete m.m.

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har tidigare vård eller assistenterfarenhet. Extra plus är om du har erfarenhet av sondmatning och lift. 
Då arbetstiderna är varierande så bör du som söker kunna arbeta samtliga tider på dygnet både vardag som helg då flertalet av våra kunder har assistans dygnet runt. 

Tjänsten omfattning: Vid behov

Arbetstider: Varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter (jour samt vaken). Vardagar och helger

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2004

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel: 010-70 77 822

Passal AB

Kasernhöjden 3A

653 39 Karlstad

Tel: 010-70 77 800

E-post: info@passal.se

Ansökan