12-årig tjej i centrala Göteborg på jakt efter ny assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig kvällstid och varannan helg. 
Jag är 12 år gammal och bor tillsammans med min familj nära Korsvägen i Göteborg.  Min familj består av min mamma, pappa och mina två småsyskon. 

Till följd av min cp-skada så sitter jag i rullstol och har svårt att styra mina rörelser.  Jag har ett otydligt tal som man måste lära sig att tyda men jag är precis lika intelligent som andra 12 åringar. 

Jag söker en ung kvinnlig assistent som kan hjälpa mig att spela spel på Ipad, som dansar och sjunger med mig, pysslar och hittar på andra roliga saker som jag tycker om. Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull och lyhörd. Jag säger själv vad jag vill göra men mamma och pappa finns till hands vid behov.
Jag använder främst lift i hemmet men på andra ställen kan manuella förflyttningar behöva göras. Därför underlättar det att du är i god fysisk form. Mamma och pappa hjälper till med introduktion av nya assistenter.

Arbetstiderna är en kväll i veckan 15:15-20:00 samt varannan helg 08:00-14:00. Under sommar och andra lov är passen förlagda mellan kl 8.00-20.00. Arbetet är alltså perfekt att kombinera med studier eller annat arbete! Ibland åker jag iväg med min familj till bland annat sommarstället en bit utanför Göteborg och du kommer då att bo med min familj under dina schemalagda dagar.  

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister.
Beställ gärna detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan och skriv gärna varför du söker tjänsten!

Annonsens ref.nr: 2079
Ansvariga rekryterare: Petra Sjöö

Ansökan