Aktivt och roligt arbete som assistent till 21-årig tjej!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Nu söker vi en personlig assistent till en social och aktiv 21-årig tjej! På grund av en omfattade funktionsnedsättning behöver hon mycket stöd och omsorg i sin vardag. Hennes intressen är ridning, att lyssna på musik, se på film eller att ta en fika på stan. Hon bor tillsammans med sin familj i Linnéstaden, Göteborg.  

Arbetstider:
vecka 1 tors 16-20.30
vecka 2 mån 16-20.30, lör 12-20, sön, 10-17
vecka 3 Mån 16-20.30
vecka 4 tors 16-21 

Tjänsten är på totalt ca 25% och är högst lämplig att kombinera med studier eller annat arbete.  På måndagar går hon på ridning, det ingår i arbetet att hjälpa henne upp på hästen och leda hästen. Det är därför viktigt att du inte är allergisk eller rädd för hästar.
 
Som personlig assistent kommer du att hjälpa henne med allt i hennes dagliga liv. En betydande arbetsuppgift är att stödja och jobba med att förbättra och utveckla hennes kommunikation genom AKK (alternativ kompletterande kommunikation), detta eftersom hon inte kommunicerar verbalt. Tidigare erfarenhet av AKK är meriterande, men huvudsaken är att du är intresserad av att lära dig.  Det är givetvis också meriterande om du har erfarenhet av arbete med funktionsnedsatta ungdomar. Det ingår förflyttningsmoment i arbetet vilket gör att det är en fördel om du har god fysik. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2045 tjänst 2
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan