Man i Onsala söker personlig assistent!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en djur- och trädgårdsintresserad man på 75 år som på grund av en stroke är halvsidesförlamad och har talsvårigheter. Jag behöver därför din hjälp och stöttning i min vardag i hushålls- och trädgårdsysslor och andra vardagliga bestyr. Du behöver också hjälpa mig med att kommunicera med min omgivning.

Du som söker får gärna vara pigg, engagerad, lyhörd och kanske tycker om att pyssla i hem och trädgård. Tjänsten innebär att du emellanåt kör min bil till diverse småutflykter i närområdet så det är fördel om du har körkort. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då en liten hund ibland kommer på besök till oss.

Arbetstider

Dagpass varvat med kvällspass utifrån fast rullande schema. På dagtid arbetar du kl 07.30-17 och på kvällar kl 17-22
Tjänstens omfattning: Ca. 60%

Tjänstens tillträde är i november. Bredvidgång och introduktion sker före det. 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:  https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1053
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson

Ansökan