Extravikarier sökes till 55-årig kvinna i Kungsbacka

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu 2 assistenter till en härlig 55-årig kvinna som bor i centrala Kungsbacka tillsammans med sin man. Hon har två vuxna barn men ingen av dem bor kvar hemma. Hon har MS och behöver därför en assistent som hjälper till med det mesta i hennes vardag. Hon har ett stort intresse för matlagning och det är därför ett plus om du tycker om att laga mat. Hon spenderar också gärna tid med familjens hund och hon har även ett intresse för film samt litteratur. 

För att passa för den här tjänsten tror vi att du är en lugn och glad person med en god fysik då det förekommer manuella förflyttningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg. Tycker du att det stämmer bra överens med dig och vad du söker, så tveka inte att ansöka till tjänsten. 

Arbetstider/Omfattning:
Extra vid behov under nätter kl 21-08.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Tjänsternas tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan redan idag, löpande urval görs!
Ref.nr: 1040
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan