Dagtidsjobb på halvtid hos kvinna i Kungsbacka

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Jag är en 79-årig kvinna Kungsbacka som nu söker efter en ny assistent till min assistentgrupp! Arbetet som assistent hos mig innebär att du är med mig i vardagen och är en hjälpande hand rent fysiskt. Jag tar dagligen långa promenader oavsett väder. Jag gillar desssutom blommor, prata och att umgås. Jag förflyttas i rullstol och permobil. För att arbeta hos mig så bör du inte vara allergisk mot katt. Du som söker bör gilla ordning och reda samt uppskatta att röra på dig då det händer en del i min vardag.

Omfattning: Tjänsten omfattar knappt 50%. Arbetet är på dagtid enligt ett rullande 4-veckorsschema.
Schemat:
Vecka 1: mån, lör, sön
Vecka 2: tors, fre
Vecka 3: mån, lör, sön
Vecka 4: tis, ons

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. Tjänstens tillträde är 2020-11-09
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1090
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-707 78 14

Ansökan