Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna i Kristinehamn

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Nu söker vi en kvinnlig personlig assistent till en av våra kunder i Kristinehamn.

Kunden är en kvinna i 50-års åldern med MS som framförallt behöver en extra hand vid praktiska göromål både på hennes arbetsplats 3 ggr i veckan och i hemmet. 
Arbetsuppgifter innefattar bland annat förutom sedvanliga hushållsuppgifter som städ och tvätt m.m. även stöd vid träning 1-2ggr/vecka och annat som kunden tar sig för. 

Vi letar efter dig som är en lyhörd och flexibel person som är van att ta egna initativ. Är trygg i rollen som assistent och van att hugga i när det krävs. 

Då kunden arbetar 3 dagar per vecka i en grannkommun till Kristinehamn så skall du kunna ta dig till hennes arbetsplats 2 gånger i veckan på egen hand vilket innebär att körkort + tillgång till bil är ett krav. 1 gång i veckan framför du kunden bil till hennes arbetsplats. 

Du som söker denna tjänst är rökfri! 

Tjänsten omfattning: ca 50% 

Arbetstider: Måndag-torsdag, varannan vecka. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 3052

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel: 010-70 77 822

 

Passal AB

Djurgårdsvägen 31

681 53 Kristinehamn

Tel: 010-70 77 800

E-post: info@passal.se

Ansökan