Kul extrajobb som personlig assistent till aktiv kvinna!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en ny assistent på deltid till en positiv och social 46-årig kvinna i Lindome lite utanför Göteborg. På grund av hennes CP behöver du som assistent hjälpa till med lite av varje i hennes vardag såsom diverse hushållssysslor, handräckning mm. Kunden pratar med hjälp av en ordkarta som hon pekar på. Vi söker dig som är pigg, lättsam, ordningsam och rökfri. Det är även positivt om du tycker om att fixa och dona i ett hem.

Arbetstider: 
2 vardagspass per vecka. Arbetstiderna är på dagtid ca 6-8 timmar per arbetspass.  

Kunden bor alltså i Lindome som ligger lite söder om Göteborg. Du tar dig dit med pendeln från Göteborg C och det tar ca 15 min. Kunden bor nära stationen i Lindome.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister, utdraget ska lämnas till oss i ett obrutet kuvert. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 

Välkommen med din ansökan! 
Ref.nr: 1022 
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson

Ansökan