Jobba extra i bemanningspool?

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Nu söker vid dig som vill jobba extra som personlig assistent i Passal Assistans bemanningspool! Våra kunder är i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. I ditt arbete hjälper du kunderna i vardagen med allt tänkbart, exempelvis hjälp med personlig hygien, måltider, förflyttningar, handräckning, hushållsysslor och åker med på olika aktiviteter beroende på vem du jobbar hos. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du är disponibel för arbete hos alla våra kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka tider som du vill vara tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med mycket kort varsel, så det är viktigt att du är flexibel.

Omfattning: Timanställning, vid behov.
Arbetstider:
 Vardagar och/eller helger. Varierande arbetstider

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom personlig assistans, gruppboende, äldreomsorg eller andra liknande områden är meriterande. Eftersom arbetet inte är på heltid så är det bra om du har någon annan syssla (ex. studier eller annat arbete) utöver denna tjänst. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Mycket varmt välkommen med din ansökan!

Annonsens referensnummer: 1007
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan