Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Karlstad

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Nu söker vi en kvinnlig personlig assistent till en tjänst hos en av våra kunder i Karlstad med start 2021-01-08. Innan dess finns möjlighet till inhopp vid behov.

Denna tjänst passar bra till dig som studerar eller har annan sysselsättning dagtid då arbetstiderna framförallt är förlagda till kvällar/nätter med jourtid på natten. 

Kunden är en man i 60-års åldern med en funktionsvariation som gör att han behöver hjälp och stöd med det mesta i sin dagliga livsföring. Personlig hygien, medicinering, matning via sond, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete m.m. är arbetsuppgifter som förekommer. 

Vi söker dig som är en ansvarsfull person som trivs i rollen att få en annan persons vardag att fungera. 
Du är lösningsfokuserad, positiv och motiverande i ditt arbetssätt. Du som söker denna tjänst skall trivas i att arbeta i en lite lugnare assistans men även kunna vara drivande och se vad som behöver utföras. 
Tidigare erfarenhet av assistans med mer omvårdande karaktär är meriterande men inget krav. 

För att kunna arbeta hos denna kund behöver du kunna vara rökfri samt ej lukta rök under ett arbetspass. 

Tjänstens omfattning: 74% inkl. jourtid och 44% exkl. jourtid. Tillträde 2021-01-08. 

Arbetstider: Tjänsten är initialt förlagd till eftermiddag/kvällar + journatt (kl.16-09) samt dygnspass på helger (kl.08-09). Dagspass kan förekomma. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar sex månaders provanställning. 

I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister.
Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 8057
Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson
Tel: 010-7077800

Passal AB

Kasernhöjden 3A
653 39 Karlstad
Tel: 010-70 77 800
E-post: info@passal.se

Ansökan