Assistent till aktiv 25-årig kille i Mölnlycke

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en ny personlig assistent till en kille på 25 år som bor i en egen lägenhet mitt i centrala Mölnlycke. Han är en härlig kille som är lätt att tycka om! Pga att han har Angelmans syndrom, som är en kognitiv funktionsnedsättning, så behöver han din hjälp i sin vardag. Han har inget talat språk men förstår ändå det mesta som du säger. Han behöver hjälp med allt i vardagen såsom personlig hygien, måltider, hushållsarbete samt att hitta på och genomför olika aktiviteter. Kunden är aktiv och gillar att hitta på aktiviteter exempelvis bada, promenera eller att bara ta en fika. Under veckorna är han på daglig verksamhet.

Arbetstider:
Vi söker en assistent som kan jobba ca 70%. På vardagar arbetar du kl. 15-09 och på helger dygnspass (samtliga pass inkluderar väntetid/jourtid några timmar på natten). Tjänsten är ett vikariat.

Vi söker dig som är positiv och som har nära till bus! Det är fördel om du trivs med att arbeta pedagogiskt och efter tydliga rutiner. Givetvis är det meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter inom personlig assistans, vård/omsorg eller motsvarande.  Du ska vara icke-rökare och bör ej vara allergisk mot djur. Du kommer att ingå i en härlig personalgrupp men jobbar alltid själv. 

Om du har frågor gällande arbetstid eller arbetet i sig, tveka inte på att kontaka Sandra, ansvarig rekryterare så pratar vi mer. Rekrytering sker löpande. 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1120
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan