Vikariesamordnare inom personlig assistans sökes!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi på jakt efter en vikariesamordnare som kan arbeta extra hos oss vid behov. Är du en trygg och serviceinriktad person som vill få erfarenhet av bemanning, professionellt bemötande och kreativ problemlösning, då kan detta vara något för dig. 
Du kommer att arbeta på timmar vid behov då ordinarie vikariesamordnare är förhindrade att jobba. Som vikariesamordnare arbetar du i en stödfunktion åt vår kontorspersonal under de tider kontoret håller stängt.  Rollen innebär i huvudsak beredskapstjänstgöring men med aktiva inslag av arbete med bemanning/vikarietillsättning i våra assistentgrupper. Du kommer att arbeta hemifrån och under dina arbetstider finnas tillgänglig per telefon för våra personliga assistenter för att administrera sjukvakanser. I din roll som vikariesamordnare representerar du Passal och låter våra gemensamma värderingar genomsyra ditt arbete. Du kommer att ingå i ett team där vi har regelbundna möten.

Arbetstider/Arbetsomfattning
Extra vid behov. Arbetstiderna är vardagar: kl. 16 - 08.15 samt helg från fre kl 16 - mån kl 08.15. Tjänsten är väl förenlig med studier! Du kommer också att bli anställd som personlig assistent på Passal då det i vikariesamordnarrollen även kan förekomma tillfällen då du behöver gå ut och arbeta hos kund. Så det är en förutsättning att du inte har svåra allergier eller fysiska problem som hindrar dig från detta. 

Vi söker dig som har förmågan att:

  • På ett professionellt, lösningsorienterat och serviceinriktat sätt bemöta kunder och medarbetare i olika situationer.
  • Prioritera och bibehålla lugn i stressade situationer samt förmedla detta lugn till såväl kunder och medarbetare som teamkollegor.
  • Arbeta självständigt och fatta snabba beslut.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av assistansyrket eller likande arbete inom vård eller omsorg.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: Johan Håkanson
Annonsens referensnummer 2000

Ansökan