Timvikarie sökes till kund i Säffle

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en timvikarie till en av våra kunder i Säffle.

Kunden är en rullstolsburen man i dryga 50-års åldern som behöver stöd i det mesta i sin vardag. Allt från personlig omvårdnad, träning, hushållsbestyr till att vara med på aktiviteter. 

Vi söker dig som trivs i rollen att finnas till hands och hjälpa en annan person i sitt liv. Du skall vara postiv, motiverande och se möjligheterna. 
Erfarenheter inom personlig assistans eller andra omvårdnadsyrken är meriterande. 

Då kommunikationen är viktig i arbetet med och kring kunden så skall du som söker denna tjänst behärska det svenska språket väl. 

Du som söker denna tjänst skall ha B-körkort samt tillgång till bil då arbetsplatsen emellanåt är förlagd dit ingen kollektivtrafik går. 

Då kunden kommer i kontakt med pälsdjur så bör detta ej vara ett hinder för dig. 

Tjänsten omfattning: Vid behov

Arbetstider: Varierande arbetstider. Dagar, eftermiddag/kvällar samt nätter med jour. 

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!


Annonsens ref.nr: 8062

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel:010-70 77 822


Passal AB

Kasernhöjden 3A

653 39 Karlstad

Tel: 010-70 77 800

E-post: info@passal.se

Ansökan