Vikarie som personlig assistent sökes till kille i Lesjöfors

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad och social 19-årig kille som bor tillsammans med sin familj i Lesjöfors. 

Vår kund är en rullstolsburen kille i behov av ett omfattande stöd för att få en fungerande helhet i sitt liv. Arbetet innebär exempelvis hjälp med: förflyttningar, måltider via sond, personlig hygien och diverse aktiviteter. Kommunikationen sker bland annat med hjälp av Ipad.

Du som söker ska vara trygg i dig själv, lyhörd och ansvarsfull. Se på ditt jobb som personlig assistent som något meningsfullt och viktigt samt ha en hög arbetsmoral. 
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl då du fungerar som kundens språkrör. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller annat omsorgsarbete. 

Arbetstiden är framförallt förlagd till dagar och kvällar, både vardag som helg. 

Tjänstens omfattning:  Vid behov, möjlighet till mer arbetstid finns på sikt. 
  
Körkort och tillgång till egen bil underlättar för att kunna ta sig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad. 

Du som söker bör ej vara allergisk eller rädd mot pälsdjur, då både hund och katt finns i hushållet.  

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 3011 

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel:010-70 77 822

 

Passal AB

Kasernhöjden 3A

653 39 Karlstad

Tel: 010-70 77 800

E-post: info@passal.se

Ansökan