Assistent sökes till konst- och historieintresserad man!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till en konst- och historieintressead man i 70-årsåldern. Mannen har MS och bor tillsammans med sin fru i Göteborg.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att assistera mannen i vardagen vilket innefattar hjälp vid uppstigning, hushållssysslor, personlig omvårdnad men även att vara med vid olika utflykter. Mannen söker en pålitilig assistent som  gärna får ta initiativ och själv ha förmågan att se vad som behöver göras. Det är en fördel om du har erfarenheter inom yrket, men det är inget vi krav. I arbetet ingår förflyttningar med hjälpmedel men du bör ändå vara vid god fysik för att må bra i jobbet. Det är viktigt att du är rökfri. Det är önskvärt att du har körkort, men det är inget krav.

Arbetstider:
Dagtid kl 9-17, ca ett par pass per vecka enligt schema

Schemat:
Vecka 1: tisdag och onsdag kl 9-17
Vecka 2: tisdag och onsdag kl 9-17
Vecka 3: -
Vecka 4: tisdag, onsdag och torsdag kl 9-17
Utöver detta så finns det även möjlighet att ta extrapass på helger.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. Tjänstens tillträde är i januari 2021. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1085
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814

Ansökan