28-årig kille i Kungsbacka söker extravikarie!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 28-årig kille, bosatt centralt i Kungsbacka, som nu är på jakt efter en assistent till min assistentgrupp.  Jag har många aktiviteter för mig och gillar exemmpelvis ridning och musik. Som min assistent så hjälper du mig med allt som kräver armar och ben och du föreslår också vad vi kan hitta på för roliga aktiviteter. Jag gillar det mesta! Du och jag kan inte kommunicera med ord men vi hittar egna sätt att förstå varann. Jag hoppas att vi kommer kunna ha kul ihop! 
 
Arbetstider: 
Vardagar kl 15-22
 
Arbetsomfattning:
På timmar vid behov - nu, i sommar och framåt. Det finns även möjllighet till fasta pass på schema.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. Tillträde för tjänsten är omgående. Bredvidgång och introduktion sker så snart som möjligt.  I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister, utdraget ska lämnas till oss i obrutet kuvert. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen att ansöka redan idag! Motivera gärna varför du fastnade för just denna tjänst.

Referensnummer: 2052
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan