Fartfyllt och kul extrajobb som assistent till 17-årig tjej!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Är du en kreativ och energisk person som söker ett extrajobb? Då kanske detta jobb kan passa dig?

Vi söker nu en personlig assistent till en 17-årig tjej med autistiska drag. Hon bor tillsammans med sin familj i centrala Göteborg. Hon behöver en assistent som kan hjälpa henne med att vägleda, skapa och vara med henne vid olika aktiviteter i vardagen. Eftersom jobbet är på kvällar och helger så passar det utmärkt att kombinera med exemeplvis studier! Dessutom ligger arbetsplatsen nära Göteborgs universitetsområde.

Arbetet har en pedagogisk karaktär där det krävs att du är kreativ, har mycket energi och tycker om att hitta på roliga saker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med antingen autism, utvecklingsstörning eller liknande. Det är också ett plus i kanten om du har erfarenhet pedagogik och/eller AKK, tecken som stöd.

Arbetstider: Torsdagar kl 16-20 samt varannan helg (lördag och söndag kl 14-20)

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Tjänstens tillträde är omgående.  Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 
 
Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051

Ansökan