Hej där! Är det du som är min nya assistent?

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Jag är en 44-årig kvinna som söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag bor på Norra Hisingen, med buss X2 (fd Rosa express) tar det ca 12 min från Hjalmar Brantingsplatsen. På grund av en CP-skada och epilepsi behöver jag hjälp för att få min vardag att fungera. Det handlar i huvudsak om hjälp med handräckning, hushållssysslor och att överhuvudtaget finnas där när jag behöver hjälp.

Du som söker behöver inte ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat som assistent. Du behöver vara en lugn person och inte utstråla stress. Jag uppskattar om du har humor och glimten i ögat. Det är också viktigt att du är trygg i dig själv. Du får gärna tycka om att prata om allt mellan himmel och jord. Det är viktigt att du kan se när du ska ta ett steg framåt och ett steg tillbaka. När du jobbar hos mig umgås du även med min familj. Du kan ibland behöva följa med på semesterresor. Det är ett krav att du är rökfri. Det är ett krav att du har körkort.

Arbetstider:
Varannan fredag (ojämna veckor) med arbetstiden kl 17-09.

Passal, som kommer att vara din arbetsgivare, erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag med mera.
I denna rekrytering kommer löpande urval ske då anställning kan bli aktuell per omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken nedan:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 1010 E
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson

Ansökan