Extraarbete och sommarjobb med aktiv man i Göteborg!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!

Jag är en aktiv man i Västra Frölunda som nu söker en ny personlig assistent till min härliga grupp! Jag har assistans pga CP och diabetes och behöver hjälp vid förflyttningar, hygien, på- och avklädning, kommunikation (Bliss), diabeteskoll, matlagning och diverse hushållsfix! På dagtid är jag på min dagliga verksamhet och då får du följa med mig dit. Mina fritidsintressen är bland annat att resa och spela boccia.

Arbetsomfattning/schema
Tjänsten omfattar 1-2 arbetspass per vecka med tiderna 8-16.30 alt. 16.30-09.30 (väntetid/sovande jour). Arbete på både vardagar och helger. Schemat läggs månadsvis. Bredvidgången pågår i fyra veckor inkl. delegering och 10 timmar diabetesutbildning.
 
Februari ? maj: Bredvidgång flera pass per vecka. Därefter 1-2 arbetspass per vecka + inhopp vid sjukdom.  

Juni-Augusti: Större tjänstgöring pga semestrar i gruppen
 
Därefter 1-2 arbetspass per vecka igen.

Vi söker dig som är varm, empatisk, driven och ansvarstagande. Det är ingen nackdel om du dessutom råkar ha en gnutta humor! Det viktigaste är inte att du har exakt rätt erfarenhet, utan har du istället en passande personlighet med långsiktiga planer så kan du ändå vara rätt person för tjänsten.

Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. I samband med anställning kommer vi att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 1121
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan