Personlig assistent sökes till sport- och musikintresserad kille!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!
Jag är en sport- och musikintresserad kille som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent åt mig! Jag är 16 år och bor med mina föräldrar i Lindome strax utanför Göteborg. Jag har assistans bl.a. pga ryggmärgsbråck och är därför rullstolsburen. Som assistent hjälper du mig med förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, måltider m.m.

Jag söker dig som är ordningsam men som ändå kan vara lite ?laid back?. Själv är jag en glad och positiv person med mycket humor! Jag gillar att hitta på roliga aktiviteter, ex gå på evenemang eller Liseberg etc. Det är meriterande om du har körkort, dock inte krav. Det är viktigt att du har god fysik eftersom det förekommer manuella lyft i jobbet. Obs. lift finns hos mig. För att kunna arbeta hos mig är det också viktigt att du förstår och talar bra svenska. 

Arbetstider/Upplägg
Måndagar och torsdagar med arbetstiden ca. kl.15.30-19.30 samt söndagar ca. kl.13-19.

En av dagarna möter du upp mig vid skolan efter att jag slutat och då hittar vi på någon aktivitet. Den andra dagen möter du upp mig hemma i Lindome. En helg per månad arbetar du inte, men det kompenseras med att du efter överenskommelse vissa helger istället arbetar både lördag och söndag alternativt att du arbetar något extra pass en vardag. Det är bra om du är flexibel i detta avseende.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens ref.nr: 1117
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson

Ansökan