Personlig assistent till 23-årig tjej i centrala Mölnlycke!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en assistent till 23-årig tjej i centrala Mölnlycke, ca 20 min från Korsvägen, Göteborg. Från Mölnlycke bussterminal är det sedan ca 1 min promenad! Hon bor själv i en fin lägenhet där du som assistent har ett eget rum. Hon är för det mesta glad och har mycket energi. Som assistent är det bra om du är en aktiv person som tycker om att vara ute, promenera, cykla, gå och fika etc. Lämpliga egenskaper som assistent är om du är lugn, ansvarsfull och tydlig. Erfarenhet av autism är givetvis ett plus i kanten. Som assistent arbetar du med bilder för att underlätta kundens vardag. Hennes intresssen är bl a musik, dans och hästar. 

Omfattning
2-3 pass per vecka på schema. Vardagar och helger (2 av 4 helger).

Arbetstider
På vardagar är tiderna kl 15-08 och på helger 8-15, 15-08 alt dygnspass.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal Assistans att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: Hanna Kalldert

Ansökan