Personal- och kundansvarig assistanskoordinator sökes!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker en assistanskoordinator med kund- och personalansvar till vårt lösningsfokuserade team!

Som assistanskoordinator är du ansvarig för assistansen för ett antal av Passals assistansberättigade kunder och du utgör en länk mellan kunderna och deras personal. Arbetet handlar i hög grad om att hantera personalärenden och att skapa en god arbetsmiljö där både kund och personal trivs. Du ingår i ett team av erfarna kollegor som jobbar nära varandra, men där varje team-medlem också arbetar självständigt med utvecklingen av sina grupper.
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Karlstad eller Kristinehamn.

Ett urval av dina ansvarsområden: 
- Personalansvar för personliga assistenter
- Kundvård och coachning gällande kundernas arbetsledarroll 
- Den fysiska och psykosociala arbetsmiljön
- Administrativa arbetsuppgifter
- Ekonomiskt ansvar
- Lönesamtal och lönesättning 
- Schemaläggning och rekrytering 
- Utveckling av personalgrupperna
 
Kvalifikationer:  
Du skall ha lämplig högskoleutbildning, till exempel socionom, personalvetare eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med människor samt arbete inom personlig assistans. Du behöver ha en stor social kompetens, vilket innebär att du har lätt för att kommunicera samt bibehålla goda relationer. Du bör som person vara, flexibel, ansvarstagande, driven och verkligen tycka om människor samt ha en naturlig servicekänsla. Tjänsten ställer också höga krav på struktur, prioriteringsförmåga och förmåga att hålla i många trådar samtidigt, men ändå ha en helhetssyn. 

Arbetet innebär hembesök till kunderna som främst bor i Värmlands-regionen. Det är därför ett krav att du som söker har B-körkort. Arbetstiden är till största delen förlagd till dagtid under vardagar, men kvällsmöten kan förekomma. 

Passal erbjuder:
På Passal erbjuder vi härligt arbetsklimat med bra sammanhållning. I vår organisation arbetar vi med frihet under ansvar och försöker även att anpassa arbetstiden så att det fungerar med det övriga livet. Du får möjlighet till reflektionstid och friskvårdsbidrag. 

Tjänstens omfattning är 80% tillsvidare. Tillträde 23 augusti, eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Fast månadslön. Sista ansökningsdag är 2021-07-04. Ange i din ansökan när du kan börja. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via denna länk: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 202006
Kontaktperson: Hannele Nevala, regionansvarig
Tel: 010-707 78 21
Passal AB
Kasernhöjden 3A
652 21 Karlstad

Ansökan